Inicio
Federació d'espeleologia de la Comunitat Valenciana
Convocatoria plazas Grupos Espeleo Socorro Dic19 PDF Imprimir E-mail
S.O.S.
Escrito por Gestor   
Martes, 24 de Diciembre de 2019 09:13

 

CONVOCATORIA INGRESO SOS

 

 

Assumpte:

Convocatòria para la incorporació de places de Socorristes i Sanitaris en pràctiques per al Grup d’Espeleosocorro de la Federació d’Espeleologia de la Comunitat Valenciana

Asunto:

 

Convocatoria  para la incorporación de plazas de Socorristas y Sanitarios en prácticas  para el grupo de Espeleosocorro de la  Federacio  d`Espeleologia de la Comunitat Valenciana


 

Documentos a descargar
FileDescripciónFile size
Download this file (CONVOCATORIA INGRESO SOS.pdf)CONVOCATORIA INGRESO SOS.pdf 244 Kb
 
Estado Cavidades/Barrancos/Murciélagos PDF Imprimir E-mail
Vocalía de Conservación
Escrito por Gestor   
Lunes, 20 de Abril de 2020 17:21
Hola!

Esperem que estigueu passant el confinament el millor possible i que vosaltres (i la vostra família) estigueu bé.

Des de la Vocalia de Conservació de la Federació Valenciana d'Espeleologia pretenem crear una base de dades amb l'estat de conservació de les cavitats i barrancs, així com de la fauna i flora que hi viuen.

En primer lloc, volem començar recopilant informació sobre les cavitats i barrancs en pitjor estat, els quals presenten colònies de ratpenats, amb la finalitat de prioritzar accions futures de recuperació i conservació de les mateixes.


Per això us demanem que aquests dies de #YoMeQuedoEnCasa feu un exercici de memòria i contribuïu aportant la informació que recordeu de la vostres sortides prèvies a l'confinament, mitjançant la realització de el següent qüestionari.
Moltes Gràcies!


1- Coneixes alguna cavitat o barranc que mostren símptomes de degradació? Entenem “degradació” com a la presència de restes d'escombraries, actes vandàlics, accés tallat, etc. Per favor, en cas afirmatiu, ens pots dir quina és la seva localització i l'estat del barranc o cavitat?2- Coneixes alguna cavitat, tan natural com artificial, que presente una colònia de ratpenats? En cas afirmatiu, per favor, ens pots indicar: Quina cavitat és? ¿Quina és, aproximadament, la quantitat de ratpenats i data de l’avistament?
Gràcies per la vostra col·laboració.

Una salutació,
Josep Ernest Escrivà Todolí
Vocal de Conservació de la Federació Valenciana d'Espeleologia.
 
Comunicado Dirección General de Deportes GVA 15/06/2020 PDF Imprimir E-mail
Escrito por Gestor   
Lunes, 15 de Junio de 2020 22:00

Comunicado Dirección General de Deportes GVA 15/06/2020

Hola a tod@s,

 

Después de diversas conversaciones llevadas a cabo durante estos meses entre  la Federación de Espeleología de la Comunidad Valenciana y los órganos competentes para con las medidas de Estado de Alarma, os remitimos la respuesta desde la Dirección General de Deportes de la GVA.

 

 

“… Benvolgut President:

Dissabte passat es va publicar al DOGV el Decret 8/2020, de 13 de juny, del President de la Generalitat, de regulació i flexibilització de determinades restriccions, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, establides durant la declaració de l’estat d’alarma, en aplicació de la Fase 3 del Pla de transició cap a una nova normalitat: http://www.dogv.gva.es/datos/2020/06/13/pdf/2020_4499.pdf

amb la correcció, publicada hui: http://www.dogv.gva.es/datos/2020/06/15/pdf/2020_4506.pdf

 

L’article 33 del Decret permet, durant la Fase 3, la pràctica d’activitat física individual sense contacte físic, i de les modalitats esportives practicades per parelles. L’activitat física es podrà realitzar en grups de fins a 30 persones, respectant les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries, especialment la distància mínima de seguretat, la higiene de mans i l’etiqueta respiratòria. En el mateix sentit, es fa referència expressa a les activitats en la natura, en l’article 39.1.

Entenem així que, amb caràcter general, es poden practicar (respectant les mesures de seguretat i higiene), les modalitats esportives de la vostra Federació, sense perjudici de les limitacions, que en base a les seues competències i per motius de seguretat o altres, puguen establir els Ajuntaments, en els espais concrets on es realitze l’activitat.

En aquest sentit, el més prudent, seria informar-se en l’Ajuntament corresponent si han prohibit expressament la realització d’alguna activitat. Però el Decret 8/2020, de 13 de juny, no estableix cap prohibició genèrica.

Esperant que aquesta informació siga de la teua utilitat, rep les meues salutacions cordials.

 

 

Josep Miquel Moya Torres

Director General d’Esport

 

Av. de Campanar, 32 – 46015 – VALÈNCIA

 

..."

 
Asamblea 25 Julio 2020 PDF Imprimir E-mail
Últimas noticias FECV
Escrito por Gestor   
Jueves, 02 de Julio de 2020 20:38

Buenas tardes,

Os informo de la convocatoria de asamblea general ordinaria que se celebrará el próximo sábado 25 de julio en la Casa de la Cultura de Serra, Carrer del Doraor, 2, 46118 Serra, (Valencia). Debido a las circunstancias por todos conocidas de la Covid 19, vamos a ofrecer la posibilidad de asistencia telemática,  aquellos de vosotros que optéis por esta posibilidad comunicadlo por favor antes del día 16 de julio enviando un email a Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla , esto comporta cierta complejidad y haremos pruebas previas para garantizar el correcto funcionamiento.


Pediros que todas aquellas dudas y preguntas que tengáis sobre la documentación a tratar en la asamblea, las hagáis llegar con antelación, con objeto de resolverlas y que la asamblea se desarrolle de la forma más ágil posible. Todos los documentos llevan un número al principio, que hace referencia al punto del orden del día en el que se deberán tratar.Un saludo

Lidia Roch Talens

Secretaria de la FECV

Documentos a descargar
FileDescripciónFile size
Download this file (convocatoriaasambleageneral25dejulio.zip)convocatoriaasambleageneral25dejulio.zip 6362 Kb
 
Sistema de Calendarios - Versión Móvil PDF Imprimir E-mail
Últimas noticias FECV
Escrito por Gestor   
Lunes, 15 de Junio de 2020 22:04

Hola a tod@s

Se ha desarrollado un Sistema de Calendarios con el objetivo de evitar aglomeraciones y  poder conocer de antemano la concurrencia a los distintos espacios naturales que frecuentamos, de forma que también podemos informar al resto del colectivo, dónde y cuando tenemos previsto realizar salidas con nuestro grupo,  mostrando la información que el usuario considere oportuna cuando informe de la salida.( No es necesario registrarse)

Disponemos de una versión descargable para el Móvil de los Calendarios de Salidas y Web #DesEscalada. Se puede  descargar e instalar en nuestro dispositivo al acceder a la web desde una  Tablet o Móvil siempre que demos el consentimiento.

No es necesario estar Federado para hacer uso y/o notificar salidas en los calendarios.

 

 


 
« InicioPrev12345PróximoFin »

Página 1 de 5
.