Inicio Vocalia de Conservació Estado Cavidades/Barrancos/Murciélagos
Estado Cavidades/Barrancos/Murciélagos PDF Imprimir E-mail
Vocalía de Conservación
Escrito por Gestor   
Lunes, 20 de Abril de 2020 17:21
Hola!

Esperem que estigueu passant el confinament el millor possible i que vosaltres (i la vostra família) estigueu bé.

Des de la Vocalia de Conservació de la Federació Valenciana d'Espeleologia pretenem crear una base de dades amb l'estat de conservació de les cavitats i barrancs, així com de la fauna i flora que hi viuen.

En primer lloc, volem començar recopilant informació sobre les cavitats i barrancs en pitjor estat, els quals presenten colònies de ratpenats, amb la finalitat de prioritzar accions futures de recuperació i conservació de les mateixes.


Per això us demanem que aquests dies de #YoMeQuedoEnCasa feu un exercici de memòria i contribuïu aportant la informació que recordeu de la vostres sortides prèvies a l'confinament, mitjançant la realització de el següent qüestionari.
Moltes Gràcies!


1- Coneixes alguna cavitat o barranc que mostren símptomes de degradació? Entenem “degradació” com a la presència de restes d'escombraries, actes vandàlics, accés tallat, etc. Per favor, en cas afirmatiu, ens pots dir quina és la seva localització i l'estat del barranc o cavitat?2- Coneixes alguna cavitat, tan natural com artificial, que presente una colònia de ratpenats? En cas afirmatiu, per favor, ens pots indicar: Quina cavitat és? ¿Quina és, aproximadament, la quantitat de ratpenats i data de l’avistament?
Gràcies per la vostra col·laboració.

Una salutació,
Josep Ernest Escrivà Todolí
Vocal de Conservació de la Federació Valenciana d'Espeleologia.
 
.

NUEVA Web