PRÀCTICA GRUP ESPELEOSOCORS FECV – 27 D’ABRIL (LA SERRA D’EN GALCERAN)

PRÀCTICA GRUP ESPELEOSOCORS FECV – 27 D’ABRIL (LA SERRA D’EN GALCERAN)


S’informa a tot el col·lectiu espeleològic que, dins del programa anual de pràctiques del Grup d’Espeleosocors Valencià, el dissabte 27 d’abril de 2024 de les 08:00 fins les 00:00 hores, estarem a l’Avenc del Mas de Guillem situada a la localitat de La Serra d’en Galcerán en la província de Castelló.


Per tant, agrairíem que si algú tinguera planificat realitzar algún tipus d’activitat en la cavitat mencionada, canviara d’ubicació

NOS VAMOS DE CUEVA. Vocalia de Conservación de la FECV

Crear conciencia sobre la conservación de nuestras cavidades, de sus ecosistemas subterráneos y sus características únicas, es tarea de todos los espeleólogos, clubs, organismos, federaciones, etc, etc.

NOS VAMOS DE CUEVA.
Es una reflexión de: ¿Como movernos dentro de una cavidad?, con algunas sugerencias, para minimizar nuestro impacto.

«Con pequeños actos, podemos conseguir grandes logros»

Conservación somos tod@s.

XXII Jornades de portes obertes sobre Emergències i Seguretat Pública del 112 GVA – 2024

El pròxim dissabte 24 de febrer participarem a les ‘XXII Jornades de portes obertes sobre Emergències i Seguretat Pública’ del 112 GVA a la població de Chiva. El Grup d’Espeleosocors disposarem d’un estand on exhibirem part del nostre material i donarem a conèixer el nostra tasca cap a la societat civil.
L’accés és totalment lliure i gratuït des de les 10:00 del matí fins al migdia.
Us esperem!

— – – – – – – – – – – – – –


El próximo sábado 24 de febrero participaremos en las ‘XXII Jornadas de puertas abiertas sobre Emergencias y Seguridad Pública’ del 112 GVA en la población de Chiva. El Grupo de Espeleosocorro dispondremos de un stand donde exhibiremos parte de nuestro material y daremos a conocer nuestra labor hacia la sociedad civil.
El acceso es totalmente libre y gratuito desde las 10:00 de la mañana hasta mediodía.
¡Os esperamos!