Inicio Anuncis AVENC DE JOAN GUITÓN, UN NOU -200
AVENC DE JOAN GUITÓN, UN NOU -200 PDF Imprimir E-mail
Escrito por Gestor   
Lunes, 07 de Abril de 2014 21:10

Os remitimos esta informacion que nos llega desde el Club d´Espeleologia l´Avern


Des del Club d’Espeleologia l’Avern ens complau informar a tot el col•lectiu espeleològic dels avanços efectuats per nosaltres en la Zona del Colmenar, zona de la que som titulars per efectuar tasques d’exploració, i en especial en l’Avenc de Joan Guitón, conegut en l’àmbit espeleològic com Avenc del Colmenar o Sima Paquito.


En l’any 2011 Vicent Sanchis i Rebeca Diaz van iniciar sense saber-ho el que serien uns treballs de revisió i re-exploració en la citada cavitat que durarien mes de dos anys i mig i donarien uns resultats sorprenents. Situant a la cavitat en els -211 metres de fondària i en els 1423 metres de desenvolupament, augmentant, si cap, la seva posició dins de les gran cavitats valencianes.


Totes aquestes tasques es vora’n reflexades en un minuciós treball de la cavitat, que els dos espeleòlegs estan realitzant en aquestos moments i esperen presentar al públic en breu. Com a avanç d’aquestes tasques  presentem davant tot el col•lectiu la topografia de l’Avenc de Joan Guitón on es pot apreciar el potencial de les exploracions efectuades.


Mas informacion en: AQUI

 
.

NUEVA Web